Αυθημερον παραδοση

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά την αξιόπιστη παράδοση των λουλουδιών σας την ίδια ημέρα, σε μια έως πέντε ώρες και είναι διαθέσιμη μονο για αποστολές στην πόλη της Αθήνας.


Υπηρεσία Παράδοσης Λουλουδιών και Δώρων

 

Χρειάζεστε λουλούδια που πρέπει να παραδοθούν σήμερα; Παραγγείλετε λουλούδια έως τις 21:00 π.μ. Όποια ώρα της ημέρας και αν παραγγείλετε από το ανθοπωλείο μας, τα λουλούδια σας θα παραδοθούν στον παραλήπτη την ίδια μέρα! Επιλέξτε από τη συλλογή μας λουλούδια, φυτά, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις, καλάθια δώρων ή άλλα προϊόντα με την υπογραφή μας, όλα σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σήμερα ένα χαμόγελο!

 


Πριν υποβάλετε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους του καταστήματος.

 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον παραλήπτη στην φόρμα παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των λουλουδιών κυμαίνεται από 1 έως 5 ώρες, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τον παραλήπτη για την ώρα παράδοσης. Το 21Flowers δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Παράδειγμα; τέτοια φαινόμενα μπορεί να είναι απεργίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα / Γιορτές όπως Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή της Γυναίκας, γιορτή της Μητέρας, Xριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να να μην προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας του.

 

 

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται στον χώρο σας η όπου αλλού μας υποδεικνύετε. Στο 21Flowers δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα για τις αποστολές σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε λουλούδια τα οποια παραδίδονται με δωρεάν αποστολή από τις 9:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.

 

 

Για άμεση παράδοση αυθημερόν. Σε περίπτωση που κάποιο από τα συνοδευτικά προϊόντα (π.χ. τετράγωνο βάζο) έχει εξαντληθεί, θα σας αποστέλλεται παρόμοιο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. (Λουλούδι σε μπουκέτο, ανθοδέσμη ή συνθέση) έχει εξαντληθεί, θα σας αποστέλλεται παρόμοιο σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

 

 

Μετά της 21:00 το βράδυ εως 24:00. Για όσους επιθυμούν να στείλουν λουλούδια, επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις 25,00€ για την αποστολή λουλουδιών. Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί και θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

 

 

Το 21Flowers Ανθοπωλείο. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική για την αποστολή των λουλουδιών.

header-logo.png

Ανθοπωλεία Αθήνα

Στείλτε λουλούδια online! Ιδανικά δώρα που δημιουργούν σε κάθε περίσταση τα πιο ξεχωριστά συναισθήματα.

Ο λογαριασμός μου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε προσφορές και νέα!

© 2020. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλεία Online Αθήνα.
payment-card-img

Search